Ons bedrijf


 


Zoekt u een betrouwbaar glasbedrijf in het noorden van Nederland? Dan bent u bij Glasbedrijf Noord aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van glas en leveren hoogwaardige glasproducten en professionele glasdiensten in de regio. Of het nu gaat om glasreparaties, glasrenovaties van het plaatsen van nieuw glas, wij staan ​​garant voor kwaliteit en vakmanschap.

Onze ervaren glaszetters zijn experts in het vervangen van gebroken ruiten en het herstellen van glasschade. Bij Glasbedrijf Noord begrijpt dat we ongelukken op elk moment kunnen gebeuren, daarom bieden wij een snelle en zakelijke glasreparatieservice om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand snel weer veilig en comfortabel is.

 

Naast glasreparaties bieden wij ook een scala aan glasproducten voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Of het nu gaat om isolatieglas, HR++ glas, veiligheidsglas of decoratief glas, wij leveren glas op maat dat voldoet aan uw specifieke wensen en eisen. Onze deskundige medewerkers staan ​​klaar om u te adviseren over de beste glasoplossingen voor uw project.

Glasbedrijf Noord heeft geïnvesteerd in duurzaamheid en energie-efficiëntie. Onze isolatieglasproducten dragen bij het verminderen van energieverlies, waardoor u kunt besparen op uw energiekosten. Bovendien leveren wij glas van hoge kwaliteit dat langdurig meegaat, wat resulteert in minder onderhoud en lagere kosten op de lange termijn.

Kies voor Glasbedrijf Noord voor professioneel glaswerk en uitstekende service in het Noorden van Nederland. Neem vandaag nog contact op met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. Wij staan ​​klaar om u te helpen met al uw glasbehoeften.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-30358548


 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR