Glassoorten


 


Welkom bij Glasbedrijf Noord, dé specialist in het leveren van hoogwaardig glas voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of een specifiek project, wij bieden een uitgebreid assortiment glas van topkwaliteit. Ontdek onderstaande voordelen van de verschillende glassoorten die wij aanbieden.

Bij Glasbedrijf Noord streven we ernaar om aan al uw glasbehoeften te voldoen. Neem contact op met ons op voor persoonlijk advies of een offerte op maat. Ontdek de vele mogelijkheden van hoogwaardig glas en laat uw project stralen met Glasbedrijf Noord!

 

Isolatieglas voor besparing op uw kosten

Ons isolatieglas is de ideale keuze voor wie zinvol streeft naar een energiezuinige woning. Met interactieve technologieën zorgen we ervoor dat warmte binnen blijft tijdens de koude maanden en dat de hitte buiten blijft tijdens de zomer. Dit resulteert niet alleen in lagere energiekosten, maar ook in een langer warmteverblijf in uw woning of bedrijfspand.

Veiligheidsglas voor gemoedsrust

Veiligheid staat voorop, en daarom bieden wij een scala aan veiligheidsglasopties. Of het nu gaat om gehard glas of gelaagd glas, wij leveren glas dat bestand is tegen inslag en inbraak. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat uw huis of bedrijfspand optimaal beschermd is.

Decoratief glas voor een stijlvolle uitstraling

Voeg elegantie toe aan uw interieur met ons decoratief glas. Of u nu kiest voor gezandstraald glas, glas-in-lood of gekleurd glas, wij bieden diverse opties om aan uw esthetische voorkeuren te voldoen. Creëer een unieke sfeer en laat uw ruimte stralen met onze decoratieve glasoplossingen.

Zonwerend glas voor comfortabel wonen

Geniet van een aangename temperatuur in huis met ons zonwerende glas. Dit type glas weerkaatst een groot deel van de zonnestralen, waardoor overmatige hitte wordt verminderd en uw leefruimte comfortabel blijft, zelfs op de warmste dagen. Dit resulteert niet alleen in een sfeervol binnenklimaat, maar ook in een vermindering van het gebruik van airconditioning.

Glazen deuren en wanden voor een ruimtelijk gevoel

Breng licht en ruimte in uw interieur met onze glazen deuren en wanden. Of u nu kiest voor transparant glas of matglas, onze oplossingen creëren een open en ruimtelijk gevoel. Bovendien zorgen ze voor een overgang tussen verschillende ruimtes, waardoor uw interieur een moderne uitstraling krijgt.

 BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?


06-30358548


 WIJ ZIJN 24/7 BEREIKBAAR